Wie waren wij toen?

Historie

In de vijftiger jaren, om precies te zijn 1953 werd het Nog Eens Proberen weer uitgevonden. Wat ?, zult U zeggen. Ja precies. Een mondharmonica vereniging uit Hellouw. De club is ontstaan in het achterhuis van Gerrit-jan van Mourik op Den Terp. Rien van Oosterum was de oprichter. In het achterhuis stond er dan een potkachel te branden en daar werden de eerste repetities gehouden. Veel Hellouw en een beetje Herwijnen.

Nu 50 jaar later konden ze het goed maken met een optreden van de Nep in Herwijnen, 26 januari 2008. Dit was een schitterende show en nu gaan ze verschillende feesten af om er een gezellig feest van te maken.

Maar wie is nou de NEP? uit hoeveel mensen bestond het en hoeveel zijn er nu overgebleven?

oud2

* Degene die in het rood geschreven staan, zitten nu ook nog in NEP!Van links naar rechts:Voorste rij zittend in het gras:Janus van Oostrum, Arie van Oostrum, Kornelis Hakkert, Rientje Bambacht.2e rij:Gerrit Hol, Arie van Horssen, Aai van den Anker, Rien van Oostrum, Aart de Joode (dirigent), Cor Bambacht, Wim de Adel, Gerrit Jan van Mourik, Hanneke van Mourik, Marius de Joode.3e rij:

Driek Pippel, Wim Pippel, Cor Donker, Merie van Horssen, Leen van Oostrum, Huibert Pippel, Cor Pippel, Gerrit van Rooijen, Gerrit de Bruin.

4e rij:

Jup van Oostrum, Marius Bijl, Nico Overheul, Jan van der Meijden, Jan Bambacht.

Dit was de NEP van toen. Met rood staat aangegeven de mensen die er vroeger inzaten, en nu weer! Als u goed kijkt kunt u de mensen wel terug herkennen.

Klik hier voor de NEP van nu!